Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

COMFY Toy Mint Dental Bone Pink 8,5 cm

Značka: COMFY
33682
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
COMFY Mint Dental Bone Pink - Hračka pro psy 8,5 cm

Pokud hledáte pro svého psa hračku, která ho nejen zabaví, ale také se postará o jeho ústní hygienu, je Mint Dental Bone od COMFY výborná volba. Tato růžová kost má délku 8,5 cm a je odolná a odolná proti natažení, díky čemuž bude vašemu pejskovi sloužit dlouhou dobu. Mint Dental Bone je určen k čištění zubů vašeho psa a masírování dásní, zatímco si hraje. Navíc je to plovoucí hračka, což znamená, že ji lze použít i při hraní ve vodě. Využijete jej i jako aportéra, který vám umožní trávit společný čas s vaším mazlíčkem. Tato hračka pro psa je vyrobena z bezpečného a netoxického materiálu, aby byla zajištěna maximální bezpečnost vašeho psa při hře. Hračka Mint Dental Bone od COMFY je skvělou volbou pro každého majitele psa, který chce svého mazlíčka zabavit a postarat se o zdraví ústní dutiny.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Malá a střední plemena
Značka:
COMFY
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.