Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

COMFY hračka s lahůdkou z jahod

Značka: COMFY
33697
116 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 29 bod
COMFY Treat Toy Strawberry - odolná a odolná hračka pro natahování pro vašeho psa!

COMFY Treat Toy Strawberry poskytne vašemu mazlíčkovi nejen radost ze zábavy, ale i pamlsky. Hračka je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, díky čemuž je odolná a odolná. Je voděodolný, to znamená, že se netopí a je vhodný pro hraní ve vodě. Kousátko má navíc příjemnou mátovou vůni, která navíc povzbudí vašeho mazlíčka ke hře. Hračku COMFY lze naplnit pamlsky nebo ochucenými pastami, které se stanou pro psa další pobídkou ke hře. Rozměry hračky jsou 7,5 cm, díky čemuž je ideální pro hru se psy menších a středních plemen. COMFY Strawberry Treat Toy je perfektní volbou pro každého majitele psa, který chce svému mazlíčkovi poskytnout nejen zábavu, ale i pamlsky.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
COMFY
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.