Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

CHAPPI granule pro dospělého psa hovězí, drůbež 9 kg

Značka: CHAPPI
32624
519 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 130 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
CHAPPI krmivo pro dospělého psa hovězí drůbež 9 kg

CHAPPI suché krmivo s hovězím masem, drůbeží a zeleninou je kompletní, vyvážené krmivo pro psy. Toto krmivo, vyvinuté veterináři a odborníky na výživu z WALTHAM™ Institute of Animal Sciences, obsahuje více než 30 živin včetně bílkovin, vitamínů a minerálů z řady pečlivě vybraných ingrediencí vynikající kvality. Suché krmivo Chappi má speciální křupavou texturu, která pomáhá čistit zuby vašeho psa. CHAPPI se skládá z masa a živočišných produktů, včetně 15 % masa, včetně 4 % hovězího v načervenalých granulích a 4 % drůbežího v hnědých granulích. Hmotnost 9 kg je dostatečná potravina pro mnoho jídel. Toto krmivo poskytuje vašemu psovi všechny potřebné živiny, jako jsou bílkoviny, vitamíny a minerály, které pomáhají udržovat zdravou kůži a srst a posilují kosti a zuby vašeho psa. Krmivo je kompletní, vyvážené a poskytuje psovi vše, co denně potřebuje. Doporučení: Před podáním CHAPPI s hovězím masem, drůbeží a zeleninou vašemu psovi se doporučuje poradit se s veterinárním lékařem. Skladujte na suchém a chladném místě.

Složení:

obiloviny, maso a vedlejší produkty živočišného původu (15 %, včetně 4 % hovězího v načervenalých granulích, z toho 4 % drůbežího v hnědých granulích*), vedlejší výrobky rostlinného původu, oleje a tuky, minerální látky, zelenina (vč. % sušené mrkve ekvivalentu 4 % mrkve v oranžových peletách a 0,96 % sušeného hrášku, což odpovídá 4 % hrášku v zelených peletách*). *Červené a hnědé pelety obvykle tvoří 46 % produktu a oranžové i zelené pelety obvykle tvoří 4 % produktu.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
9
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
CHAPPI

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
16
Druh bílkovin:
Hovězí, drůbež
Tuky (%):
8
Vápník (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.