Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

CESAR sada paštik 14x150 g pro dospělé psy v omáčce s hovězím masem, krůtím masem a bylinkami

Značka: CESAR
69475
633 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 158 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Chutné a zdravé krmivo Cesar s jemným hovězím, krůtím masem a bylinkami je kompletní, vysoce kvalitní krmivo pro psy připravené z přírodních surovin. Vynikající receptura byla pečlivě vyvinuta za účasti dietologů a veterinářů z WALTHAM Institute of Animal Sciences. Toto lahodné krmivo pro psy lze podávat v kombinaci se suchým krmivem nebo jako samostatné jídlo. Obsahuje nejen maso a živočišné produkty, ale také aromatické bylinky: rozmarýn a petržel v lahodné omáčce. Dopřejte svému psímu kamarádovi to nejlepší a dejte mu podnosy Cesar. Jejich chuť a vůně potěší vašeho mazlíčka.


Výhody krmení mokrým krmivem pro psy Cesar:

- Receptura bez obilovin

- Kompletní a vyvážené mokré krmivo pro psy

- Vysoce kvalitní, vynikající krmivo s pečlivě vybranou recepturou, které uspokojí i vybíravé domácí mazlíčky

- Bez umělých barviv a příchutí

- Vyrobeno z přírodních ingrediencí

- Pohodlné balení nádob, zcela recyklovatelné.


Složení: maso a živočišné produkty (43 %, 92 % přírodního původu*, včetně hovězího 4 %, krůtí maso 4 %, játra 4 %), produkty rostlinného původu, minerální látky, rostlinné bílkovinné extrakty, bylinky (rozmarýn 0,08 %, petržel 0,02 %), zelenina. * Ingredience přírodního původu.


Kalorie: 84 kcal/100 g


Další látky / 1 kg: Doplňky stravy: Vitamín D₃: 250 IU, měď (síran měďnatý, pentahydrát): 1,1 mg, jód (jodid vápenatý, bezvodý): 0,22 mg, železo (síran železnatý), monohydrát : 2,9 mg, mangan (monohydrát síranu manganatého): 1,7 mg, zinek (monohydrát síranu zinečnatého): 16,1 mg


Analytické složky (%): obsah bílkovin: 8,5; obsah tuku: 4,5; anorganické látky: 2,0; surová vláknina: 0,60; vlhkost: 81,0


ZPŮSOB KRMENÍ:


Doporučujeme krmit jak mokré kompletní krmivo Cesar, tak suché krmivo Cesar.


Doporučená denní dávka krmiva pro psy:

Pes o hmotnosti 5 liber potřebuje 2,5 - 2,75 uncí za den, pes o hmotnosti 10 liber potřebuje 4 - 4,5 unce denně, 15 liber vážící pes potřebuje 5,5 - 6,5 unce denně. 1 balení může nahradit 32-38 g suchého krmiva.

U psů s nadváhou by měla být denní dávka krmiva snížena. Počítejte s přechodným obdobím a upravte množství krmiva, rozdělte ho na jednotlivé porce podle potřeb vašeho zvířete.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.1
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
CESAR

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Maso
Metabolická energie (%):
840
Tuky (%):
5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.