Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

CATSAN Litter Ultra 15 l-hrudkující stelivo pro kočky

Značka: CATSAN
65472
532 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 133 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Čistota a svěžest - to milují všechny kočky.

CATSAN™ Ultra Plus je rychle hrudkující stelivo, které se skládá z vysoce absorpčních malých zrnek jílu. Absorbují tekutinu, která je násobkem jejich hmotnosti, a vytvářejí malé, tvrdé hrudky. CATSAN™ Ultra Plus pomáhá ošetřovateli pečovat o přirozené potřeby kočky a vždy zajišťuje hygienickou toaletu. Vzniklé hrudky lze snadno odstranit a v boxu zůstane pouze čistá a suchá podestýlka. Takové hrudkování umožňuje měnit stelivo méně často. CATSAN™ je odborníkem v péči o hygienu náročných koček již více než 30 let.

Výhody používání přírodní podestýlky CATSAN™:

- Absorpční hliněná zrnka eliminují nepříjemné pachy

- Shluky 100%

- Rychle vytváří kompaktní hrudky, které se snadno odstraňují

- Neobsahuje vonné látky

- Velmi efektivní

Jak používat:

Otevřete sáček v rohu s výřezem. Naplňte podestýlku stelivem CATSAN™ do výšky minimálně 5 cm. Denně odstraňujte hrudky a doplňujte stelivo na předchozí úroveň. Pravidelně vyměňujte veškerou podestýlku, přibližně každé 2 týdny. Pokud máte podlahové vytápění, umístěte pod box na stelivo izolační materiál. Skladujte na suchém místě. Nevyhazujte do toalety.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Křemenovitý

Parametry

Možnost spláchnutí do WC:
Ne
Objem (ml):
15000
Značka:
CATSAN
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.