Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Carnilove True Fresh Adult Dogs Fish 1,4 kg - kompletní granule pro dospělé psy všech plemen

Značka: CARNILOVE
67741
282 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 71 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vysoce kvalitní a chutné krmivo, to nejlepší pro vašeho psa

Carnilove True Fresh Adult Dogs Fish jsou vysoce kvalitní kompletní granule pro dospělé psy všech plemen. Složení bez obilovin snižuje riziko alergických reakcí, a je proto vhodné i pro alergické psy. Krmivo je založeno na čerstvém mase bez přidaných brambor a vyznačuje se výjimečnou chutností, které neodolá ani ten nejnáročnější pes, a zároveň je vysoce stravitelné. Krmivo Carnilove True Fresh Adult Dogs Fish je obohaceno o Vitamín C a taurin, které posilují imunitní systém, a obsahuje vodní řasy, zdroj omega 3 mastných kyselin a polyfenolů, které pozitivně ovlivňují zdraví vašeho domácího mazlíčka.

Na stránce maxandmrau.cz najdete další produkty pro dospělé psy značky Carnilove.

Složení:

čerstvé ryby (60%), hrášek, kuřecí tuk (konzervovaný tokoferoly), cizrna (4%), sušená jablka (4%), červená čočka, dýně, lososový olej (3%), přírodní aroma, mrkev, sušené vaječné skořápky, protein okřehku (0,5%), spirulina (0,3%), sušená kobylka (0,2%), sušený kořen zázvoru (0,1%), sušená borůvka (0,1%), sušený rozmarýn (0,1%), sušené brusinky (0,1%), sušené tymián (0,1%), glukosamin (0,026%), zelené mušle (0,025%), chondroitin sulfát (0,016%), kvasnicové pivo (zdroj manano-oligosacharidů, 0,015%), kořen čekanky (zdroj fruktooligosacharidů, 0,01%) juka Mojave (0,01%).
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
CARNILOVE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Ryba
Metabolická energie (%):
3670
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.