Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Carnilove Lamb & Wild Boar konzerva s jehněčím a divočákem pro dospělé psy všech plemen

Značka: CARNILOVE
60018
60 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 15 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vysoký obsah masa a čerstvého ovoce

Konzerva Carnilove má díky vyššímu obsahu vody příznivý vliv na ledviny a močové cesty. Kromě toho ovoce obsažené v krmivu, jako jsou borůvky, brusinky a maliny, podporují vývoj vašeho psa a má pozitivní vliv na jeho celkové zdraví. Chutnost krmiva zvyšují šťavnaté, čerstvé kousky jehněčího a zvěřiny, díky nimž je váš pes při jídle velmi spokojený, a můžete si být jisti, že se jeho spokojenost promítne i do podpory jeho zdraví. Jehněčí a zvěřina jsou ideální kombinací kvalitních a lehce stravitelných bílkovin. Jehněčí maso je vynikajícím zdrojem stopových prvků, jako je selen, železo, zinek, vitaminy skupiny B a nenasycené tuky, a zvěřina má nízký obsah tuku, takže je ideální pro udržení optimální kondice bez rizika zvýšené hladiny cholesterolu v krvi.

Žádné umělé přísady

Konzerva neobsahuje obiloviny, přidané brambory, chemické látky, konzervanty ani umělá barviva. Místo těchto plnidel se používá lesní ovoce a zelenina, které tělu dodávají potřebné vitamíny. Krmivo mohou konzumovat i psi se sklonem k potravinovým alergiím.

Složení:

jehněčí 35%, divoké prase 32%, borůvky 2%, brusinky 2%, maliny 2%, minerální látky, lososový olej 0,1%.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
CARNILOVE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10.8
Druh bílkovin:
Jehněčí
Tuky (%):
6.9
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.