Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Carnilove křupavá pochoutka s makrelou, malinami a čerstvým masem 200g

Značka: CARNILOVE
56505
50 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 13 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Křupavá pochoutka pro vašeho mazlíčka


Křupavý pamlsek uspokojí každého pejska bez ohledu na věk a plemeno. Maliny obsažené v pochoutce jsou přirozeným zdrojem antioxidantů posilujících imunitu. Lesní ovoce, zelenina a bylinky, které tvoří velkou část složení, obsahují vitamíny, antioxidanty a další živiny nezbytné v každodenní stravě psa. Maso z makrely bohaté na bílkoviny zažene hlad vašeho psa a dodá mu energii pro každodenní činnosti. Křupavá pochoutka Carnilove je zdravá a bezpečná pro zvířata, neobsahuje žádné konzervanty, umělá barviva ani chemikálie. Na to dohlíží náš psí asistent Max, který pečlivě kontroluje složení všech pamlsků.

Zdravý doplněk stravy vašeho psa


Carnilove Crunchy bude vhodným doplňkem jídelníčku vašeho psa. Skvěle se hodí nejen jako svačina mezi většími jídly, ale i jako odměna za poslušnost vašeho mazlíčka. Chutný pamlsek bude motivovat vašeho mazlíčka k poslušnosti. A tak se náš drahý Max naučil nové triky. Chuť pamlsků se mu líbila natolik, že pro ně mohl udělat hodně. Použijte tento pamlsek, pokud chcete oslavit důležitý okamžik pro vašeho psa nebo jednoduše ocenit jeho dovednosti.


Ingredience:


makrela 50% (sušená makrela 35%, čerstvé maso makrely 15%), dýně 15%, žlutý hrášek 8%, sušená jablka 5%, mrkev 5%, cizrna 4%, maliny 4%, kuřecí tuk (konzervovaný tokoferoly) 4 %, lněné semínko 2 %, sušený špenát 2 %, lněný olej 1 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
CARNILOVE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
32
Druh bílkovin:
Makrela
Metabolická energie (%):
3350
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
10
Vápník (%):
1.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.