Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

CALIBRA Veterinary Diet Dog Hepatic 12 kg veterinární granule pro dospělé psy, podpora jater

Značka: CALIBRA
67761
1218 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 305 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Podporuje regeneraci jater

Calibra Hepatic je dietní krmivo vytvořené pro psy s jaterními problémy, jako je chronický zánět, selhání nebo encefalopatie. Tato speciální potravinová receptura zvyšuje množství zinku, což snižuje hromadění mědi v játrech a omezuje mezibuněčné poškození způsobené stázou žluči. Přídavek L-karnitinu zlepšuje katabolismus tuků v játrech, což zabraňuje nadměrnému odbourávání bílkovin a snižuje riziko rozvoje jaterní encefalopatie. Antioxidační komplex v krmivu Calibra Hepatic oslabuje účinky oxidačního stresu a neutralizuje volné radikály, které jsou zodpovědné za proces degradace hepatocytů. Vysoká koncentrace energie pomáhá udržovat správnou kondici u psů s jaterním selháním. Toto krmivo bylo speciálně vyvinuto pro podporu léčby babeziózy, portojejunálního zkratu a poruch metabolismu mědi. Krmivo Calibra Hepatic 12 kg je výbornou volbou pro majitele psů s jaterními problémy. Díky speciální receptuře má pozitivní vliv na regeneraci a činnost jater. Za zmínku také stojí, že složení krmiva bylo optimalizováno tak, aby vyhovovalo potřebám psů s jaterními problémy, což z něj činí ideální řešení pro vašeho mazlíčka.

Složení:

rýže (59 %), losos (10 %), kuřecí tuk, sušená jablka, lososový olej, proteinový hydrolyzát (3 %), sušená vejce (2 %), drůbeží játra hydrolyzát, pivovarské kvasnice, semena ostropestřce mariánského (2000 mg/kg), mannan oligosacharidy (200 mg/kg), frukto-oligosacharidy (180 mg/kg), extrakt z Yucca schidigera (120 mg/kg).

Přísady v 1 kg: Vit. A - 22 000 IU, Vit. D3 - 1000 IU, Vit. E – 1000 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Značka:
CALIBRA

Určení

Speciální požadavky:
Onemocnění jater

Složení

Bílkoviny (%):
16
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.6
Tuky (%):
16
Vápník (%):
0.65
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.