Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

CALIBRA Dog Verve GF Adult Small Chicken&Duck granule pro psy malých plemen, kuře a kachna 6 kg

Značka: CALIBRA
67116
1627 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
6 kg
Doprava zdarma

1627.00 Kč

Zákaznické body: 407 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pro vašeho mazlíčka

Kompletní suché krmivo bez obilovin pro dospělé psy malých plemen (1-10 kg) je ideální volbou pro majitele, kteří chtějí svým psům poskytnout výživu v souladu s jejich přirozené potřeby a stravovací instinkty. Vysoký obsah čerstvého kuřecího masa a kvalitní kachní protein poskytuje psovi správné množství bílkovin a díky bezobilné receptuře je krmivo lehce stravitelné. Jedná se o kompletní krmivo pro dospělé psy malých plemen, které poskytuje dostatečné zdroje bílkovin, sacharidů a vlákniny bez obsahu obilovin. Díky obsahu čerstvého kuřecího masa a kvalitního kachního proteinu, stejně jako přidání ananasu, kořene čekanky a šípků je krmivo chutné a zdravé.Složení:

čerstvé vykostěné kuře (30 %), kachní protein (26 %), brambory (12 %), drůbeží tuk, hydrolyzovaný drůbeží protein (6 %), dýně (4 %), hrášek (4 %) %), sušená jablečná dužina (2 %), kvasnice, hydrolyzovaná kuřecí játra (2 %), lososový olej (2 %), sušené šípky (0,2 %), sušený ananas (0,1 %), prášek z čekanky (0,1 %), prebiotika (mannano-oligosacharidy 150 mg/kg, β-glukany 120 mg/kg, frukto-oligosacharidy 100 mg/kg), Mojave yucca (100 mg/kg).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
6
Produktová řada:
CALIBRA Dog Verve GF Adult Small Chicken&Duck
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
CALIBRA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Kuře
Metabolická energie (%):
3730
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.