Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

CALIBRA Dog Verve GF Adult Medium Chicken&Duck granule pro psy středních plemen 12 kg

Značka: CALIBRA
67558
1249 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 312 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Sušené krmivo bez obilovin pro dospělé psy

Hledáte kompletní a zdravé krmivo pro svého psa? Calibra Dog Verve Adult Medium Breed Chicken & Duck je perfektní volbou! Jedná se o suché bezobilné krmivo pro dospělé psy středních plemen o hmotnosti od 10 do 30 kg, které obsahuje až 30 % čerstvého kuřecího masa a kvalitní kachní bílkoviny. Díky tomu dostane váš pes optimální výživu, která bude odpovídat jeho přirozeným potřebám

Jde o krmivo, které obsahuje pouze složky přírodního původu a splňuje nejvyšší požadavky na přirozenou stravu pro psy. Díky bezobilné receptuře je lehce stravitelné a je ideální pro psy s citlivým trávicím systémem. Krmivo je navíc bohaté na sacharidy a vlákninu, což zajišťuje správnou kalorickou rovnováhu. O kvalitu surovin se bát nemusíte, protože krmivo bylo vytvořeno s ohledem na potřeby vašeho psa. Čerstvé kuřecí maso je kvalitním zdrojem bílkovin, který skvěle chutná a je psy dobře snášen. Jídlo neobsahuje umělá barviva, příchutě ani konzervační látky

Složení: čerstvé vykostěné kuře (30 %), kachní protein (26 %), brambory (12 %), drůbeží tuk, hydrolyzovaný drůbeží protein (6 %), dýně (4 %), hrášek (4 %), sušený jablečná dužina (2 %), kvasnice, hydrolyzovaná kuřecí játra (2 %), lososový olej (2 %), prášek z kořene čekanky (0,2 %), sušené šípky (0,2 %), sušený ananas (0,1 %), prebiotika (mannan oligosacharidy 150 mg/kg, β-glukany 120 mg/kg, fruktooligosacharidy 100 mg/kg), glukosamin (260 mg/kg), chondroitin sulfát (160 mg/kg), juka moja (100 mg/kg).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
CALIBRA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
30
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
1.2
Tuky (%):
17
Vápník (%):
1.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.