Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

CALIBRA Cat Premium Line Sterilised Salmon 100 g

Značka: CALIBRA
74449
17 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 4 body
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Kapsičky pro sterilizované kočky s lahodným lososem v chutné omáčce.


Složení: kvalitní maso a živočišné produkty (69 %), rybí složky včetně 9 % lahodného lososa, jemné produkty rostlinného původu (obsahuje minimálně 0,4 % inulinu), důležité minerální látky pro zdraví.

Analytické složky: vysoký obsah vlhkosti 82 %, dostatečné množství hrubého proteinu 8,5 %, zdravé tuky 3 %, minimální obsah hrubého popela 2,5 %, vlákna pro dobrou trávení 1 %.

Nutriční doplňkové látky: vitamin D3 pro zdravou kočičí srst a kosti (250 IU), vitamin E pro ochranu buněk (100 mg), zinek pro podporu imunitního systému (síran zinečnatý 10 mg), mangan pro správnou funkci metabolizmu (oxid manganatý 2 mg), měď pro zdraví cév a nervů (síran měďnatý 0,2 mg), jód pro správnou činnost štítné žlázy (jodid draselný 0,7 mg), taurin pro zdraví srdce (450 mg), biotin pro pevné drápy (100 µg).


Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
CALIBRA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
8.5
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.