Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

CALIBRA Cat Premium Line Kitten Salmon 100 g

Značka: CALIBRA
74440
17 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 4 body
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Kapsička pro koťata s lahodným lososem a jemnou omáčkou

Složení: Kombinace kvalitního masa a živočišných produktů (obsahující až 73 %), čerstvé ryby a rybí deriváty s vysokým podílem lososa (až 9 %), šetrně zpracované rostlinné produkty a vyvážený minerální složení pro optimální zdraví vašeho mazlíčka.

Analytické složky: S vysokým podílem vlhkosti (81 %) a vyváženým množstvím klíčových živin, jako je hrubý protein (9,5 %), zdravé tuky (5 %), popel (2,5 %) a vláknina (1 %), zajistíte vašim koťatům vyváženou stravu.

Nutriční doplňkové látky: Tento lahodný pokrm je obohacen o nutriční doplňkové látky, jako je hojně obsažený vitamin A (2500 m.j.), prospěšný vitamin D3 (250 m.j.), antioxidant vitamin E (100 mg), klíčový minerál zinek (síran zinečnatý, monohydrát) (10 mg), mangan (oxid manganatý) (2,5 mg), důležitý taurin (450 mg) a prospěšný biotin (100 µg).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
CALIBRA

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
9.5
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.