Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

CALIBRA Cat Premium Line Adult Multipack 12x100 g

Značka: CALIBRA
74446
189 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 47 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Kapsičky pro kočky.

Složení:

Delikátní kachna s pikantním kuřecím masem: Kvalitní masové složky (78 %, včetně 10 % kachny, 10 % kuřete), jemné ryby a rostlinné ingredience, bohaté na minerály.

Hovězí se šťavnatým kuřecím masem v jemné omáčce: Výběrové suroviny (78 %, obsahující 10 % kuřecího masa, 10 % hovězího masa), rybí prvky a rostlinné složky pro vyváženost, minerální stopové prvky.

Jemné jehněčí s lahodným drůbežím masem v omáčce: Jemná masová kombinace (celkem 78 %, s 10 % jehněčího masa, 10 % drůbeže), rybí prvotiny, rostlinné prvky, důležité minerály.

Kvalitní pstruh a svěží losos v lahodné omáčce: Svěží masový základ (64 %), rybí výběry (5 % pstruh, 5 % losos), rostlinné suroviny, minerální podpůrné látky pro plnohodnotné potěšení.

Analytické složky: obsah vlhkosti 82 %, bílkoviny 9 %, tuky 4,5 %, pepeloviny 3 %, vláknina 1 %.

Nutriční doplňkové látky: vitamín D3 250 IU, vitamín E 25 mg, zinek (zinečnatý síran, monohydrát) 10 mg, mangan (manganistanový oxid) 2,5 mg, taurin 450 mg, biotin 50 µg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.2
Značka:
CALIBRA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
9
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
4.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.