Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

CALIBRA Adult Medium Large Salmon Herring granule pro dospělé psy středních a velkých plemen 12 kg

Značka: CALIBRA
67559
1507 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 377 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
CALIBRA Adult Medium Large Salmon Herring 12 kg

Kompletní suché krmivo bez obilovin pro dospělé psy středních a velkých plemen o hmotnosti od 10 do 90 kg. Krmivo obsahuje 30% čerstvého lososového masa a vysoký obsah vysoce kvalitního sledi proteinu, který Vašemu psovi poskytuje kompletní a zdravou výživu. Bezobilná receptura Calibra Dog Verve je lehce stravitelná a obsahuje správné množství sacharidů a vlákniny. Calibra Dog Verve obsahuje také ananas, který je bohatým zdrojem minerálů, vitamínů a antioxidantů a také enzym bromelain. Kelp je zdrojem minerálů a bioaktivních sloučenin, které pomáhají snižovat tvorbu plaku a zubního kamene a také nepříjemný zápach z úst. Extrakt ze slávky zelené je naopak přirozeným zdrojem glykosaminoglykanů a volných Omega 3 mastných kyselin, což příznivě působí na klouby a kosti psa. Všechny ingredience v Calibra Dog Verve Adult Medium & Breed (losos & sleď) jsou pečlivě vybírány a vyváženy, aby váš pes zůstal zdravý a plný energie. Toto krmivo díky svému plnohodnotnému složení splňuje nejvyšší požadavky na přirozenou stravu psů v souladu s jejich fyziologickými potřebami.Složení:

čerstvý vykostěný losos (30 %), protein ze sledě (30 %), brambory (13 %), drůbeží tuk, dýně (4 %), hrášek (3 %), sušená jablečná dužina (2 %), kvasnice, hydrolyzovaná kuřecí játra (2 %), lososový olej (2 %), mořské řasy (0,2 %, Ascophyllum nodosum), sušený ananas (0,1 %), prebiotika (mannan oligosacharidy 150 mg/kg, β-glukany 120 mg/kg, fruktooligosacharidy 100 mg/kg ), glukosamin (260 mg/kg), chondroitin sulfát (160 mg/kg), juka moja (100 mg/kg), sušená Boswellia serrata (80 mg/kg), extrakt z slávky zelené (Perna canaliculus, 50 mg/ kg).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Velikost mazlíčka:
Střední a velká plemena
Značka:
CALIBRA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
30
Druh bílkovin:
Losos
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.