Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BUTCHER'S ProSeries Pes s kuřecími kousky v omáčce 100 g

Značka: BUTCHER'S
58249
20 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 5 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní prémiové a bezlepkové krmivo pro psy malých plemen

Butcher's Pro Series Dog s kuřecími kousky v omáčce 100g je prémiové kompletní krmivo s prémiovými kuřecími kousky v ochucené omáčce, vhodné pro psy malých plemen. . Bezlepková, lehce stravitelná receptura byla vyvinuta veterináři a odborníky na výživu, aby vyhovovala nutričním potřebám těch nejnáročnějších psích fajnšmekrů a zajistila zdraví jejich trávicího traktu a udržení zdravé hmotnosti. Butcher's Pro Series je řada bezlepkových potravin, bez zvýrazňovačů chuti, umělých konzervantů, soli a cukru. Speciální receptura pro psy malých plemen byla vyvinuta odbornými veterináři a odborníky na výživu. Složení: maso a výrobky živočišného původu (40 % z toho kuřecí 30 %, čerstvé maso 30 %), minerální látky. Butcher's je značka, která již od roku 1987 vytváří potraviny nejvyšší kvality. Řeznické výrobky jsou bez umělých konzervantů a zvýrazňovačů chuti a jejich prvořadou hodnotou je přirozenost. Značka získává uznání a ocenění díky vášni a obětavosti zaměstnanců a odhodlání majitelů.

Složení:

maso a vedlejší produkty živočišného původu (40 % z toho kuřecí 30 %, čerstvé maso 30 %), minerální látky

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
BUTCHER'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Kuře
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.