Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BUTCHER'S ProSeries Dog Dry with Lamb granule pro psy 800 g

Značka: BUTCHER'S
58261
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Prémiové krmivo pro psy malých plemen

Butcher's Pro Series Dog with Lamb 800 g - prémiové krmivo pro dospělé psy malých plemen. Chutné kousky jehněčího masa, obohacené o lososový olej, jsou perfektním krmivem pro náročného mazlíčka. Krmivo neobsahuje pšeničný lepek, sůl, cukr ani umělé konzervanty a zvýrazňovače chuti, proto je vhodné pro psy s citlivým trávicím systémem. Složky z pivovarských kvasnic pomohou pečovat o zdraví kůže a srsti psa a L-karnitin podpoří udržení normální tělesné hmotnosti. Butcher's Pro Series je řada bezlepkových krmiv pro psy vyvinutá veterináři a odborníky na výživu. Krmiva obsahují pečlivě vybrané suroviny, které ovlivňují zdraví a pohodu vašich čtyřnohých přátel. Speciální receptura pro psy malých plemen Bez umělých konzervantů a zvýrazňovačů chuti Neobsahuje alergenní pšeničný lepek

Složení:

kukuřice, sušené jehněčí maso (14 %), rýže, ječmen, drůbeží tuky, řepné řízky (4 %), hrášek, ryby, lusky rohovníku, pivovarské kvasnice (1 %), minerální látky, lososový olej (1 %), inulin (zdroj FOS 0,3 %), vaječný prášek, glukosamin, chondroitin.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Produktová řada:
BUTCHER'S ProSeries pro malé rasy s jehněčím
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
BUTCHER'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.