Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BUTCHER'S ProSeries Dog Dry s kuřecím masem 800 g

Značka: BUTCHER'S
58260
118 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 30 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Prémiové krmivo pro dospělé psy malých plemen

Butcher's Pro Series Dog with Poultry 800 g je prémiové krmivo pro dospělé psy malých plemen. Složení obsahuje vysoce kvalitní kuřecí maso, které bylo obohaceno o lososový olej, díky kterému se krmení vašeho psa stane skutečným potěšením. Přídavek vitamínů a pivovarských kvasnic pozitivně ovlivní vzhled srsti a kůže mazlíčka, podpoří jeho trávicí a imunitní systém. Butcher's Pro Series je řada bezlepkových potravin, bez zvýrazňovačů chuti, umělých konzervantů, soli a cukru. Tato krmiva obsahují správně vybrané suroviny, díky kterým se vaši čtyřnozí přátelé budou těšit zdraví po mnoho let. Speciální receptura pro psy malých plemen byla vyvinuta odbornými veterináři a odborníky na výživu. Krmivo je ve formě malých granulí, které byly navrženy tak, aby usnadnily příjem potravy malým psům. Balení s pohodlným těsným uzávěrem na suchý zip je uzpůsobeno k opakovanému otevírání a zavírání, díky čemuž si potraviny udrží déle čerstvost. Butcher's Pro Series Dog with Drůbež 800 g je vysoce kvalitní krmivo, které splní požadavky a potřeby dospělých psů malých plemen. Vysoce kvalitní suroviny a pečlivě připravená receptura pozitivně ovlivní zdraví a pohodu vašeho mazlíčka.

Složení:

kukuřice, sušené kuřecí maso (21,5 %), rýže, drůbeží tuky, dužina z červené řepy (4 %), ryby, lněná semínka, lusky rohovníku, pivovarské kvasnice (1,25 %) ) %), minerální látky, lososový olej (0,5 %), inulin (zdroj FOS 0,3 %), glukosamin, chondroitin

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
BUTCHER'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.