Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BUTCHER'S Pro Series drůbeží/hovězí paštika 150 g

Značka: BUTCHER'S
56477
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Přírodní a bezlepkové krmivo pro psy různých plemen a věku

Butcher's Pro Series Poultry and Beef 150g je vynikající krmivo pro psy různých plemen a věku. Vysoký obsah masa a bezlepková receptura činí z produktu zdravý, přirozený a komplexní zdroj živin pro vašeho mazlíčka. Butcher's Pro Series je řada prémiových bezlepkových produktů pro psy malých plemen. Obsahuje komplex vápníku a fosforu, nezbytný pro silné kosti a zuby. Butcher's Pro Series Teeth&Bones s drůbežím a hovězím masem jsou unikátní produkty v podobě kousků masa nebo jemné paštiky. Obsahují komplex minerálů, které příznivě působí na kostní skelet a zuby malých psů. Butcher's Pro Series je zcela přírodní, bez konzervantů, umělých barviv a aromat. Bezlepkové složení dokonale splňuje nutriční požadavky psů malých plemen. Chutné a zdravé jídlo na praktickém tácu.

Složení:

maso a výrobky živočišného původu (55 % z toho 60 % drůbež, 30 % hovězí maso, 30 % čerstvé), minerální látky. Analýza složení: bílkoviny 8,5 %, hrubá vláknina 0,2 %, obsah tuku 5,5 %, hrubý popel 1,3 %, vlhkost 82 %, vápník, fosfor.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.15
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
BUTCHER'S

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
8.5
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.16
Tuky (%):
5.5
Vápník (%):
0.82
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.