Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BUTCHER'S Pro Junior Mini Losos 800 g

Značka: BUTCHER'S
58262
118 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 30 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Prémiové krmivo pro malá plemena psů

Butcher's Pro Series Dog Junior s lososem je prémiové krmivo pro malá plemena psů, navržené tak, aby vyhovovalo speciálním potřebám dospělých psů. Kvalitní jehněčí maso obohacené o lososový olej vašeho pejska jistě potěší a přídavek vitamínů se postará o zdravý vzhled kůže a srsti. Velikost a tvar granulí byly navrženy tak, aby malým psům usnadnily příjem potravy. Vitamíny obsažené v pivovarských kvasnicích se postarají o zdravý vzhled kůže a srsti, podpoří trávicí a imunitní systém. Receptura s L-karnitinem, pečlivě vyvinutá dietology, pomůže udržet správnou váhu psa. Balení s pohodlným těsným uzávěrem na suchý zip je přizpůsobeno vícenásobnému otevírání a zavírání, díky čemuž si potraviny udrží déle čerstvost. Butcher's Pro Series je řada bezlepkových potravin, bez zvýrazňovačů chuti, umělých konzervantů, soli a cukru. Krmiva obsahují správně vybrané suroviny, díky kterým se budou nejmenší čtyřnozí kamarádi těšit zdraví po mnoho let. Speciální receptura pro psy malých plemen byla vyvinuta odbornými veterináři a odborníky na výživu. Butcher's je značka s tradicí od roku 1987, kdy vznikla malá rodinná firma. Dnes jsou výrobky Butcher's uznávány a získávají ocenění. Přirozenost je naší prvořadou hodnotou, a proto nepřidáváme umělé konzervanty ani zvýrazňovače chuti. Naším posláním je pečovat o zdraví vašich mazlíčků, a proto již od roku 1987 vytváříme krmiva nejvyšší kvality.

Složení:

kukuřice, sušený losos (15 %), hrášek, rýže, drůbeží tuky, řepné řízky (4 %), ryby, lněná semínka, karobové lusky, pivovarské kvasnice (1, 25 %), minerální látky, lososový olej (0,5 %), inulin (zdroj FOS 0,3 %), glukosamin, chondroitin

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
BUTCHER'S

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.