Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Butcher's Original Junior, s hovězím masem, paštikou 150 g mokré krmivo pro štěňata 150 g

Značka: BUTCHER'S
68010
32 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 8 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vyvinuto odborníky na výživu a veterináři

Vyvážené složení krmiva bylo vyvinuto pod dohledem odborníků na výživu a veterinářů a je založeno na složkách přírodního původu. Každodenní strava mu zajistí zdravé a dlouhé život.
Neobsahuje obiloviny, je tedy lehce stravitelný a lépe vstřebatelný a pšeničná bezlepková receptura zajistí vašemu milovanému psovi zdravý a dlouhý život.

Pokud chcete svému psovi zajistit pohodlí, vyberte si správné krmivo a doplňkové produkty, které doplní jeho každodenní stravu

Prohlédněte si suché a mokré krmivo a pamlsky dostupné v obchod maxandmrau.cz a dokončete perfektní sadu pro vašeho mazlíčka!

Maso v páře

Pro zachování všech nutričních hodnot krmiva a maso v něm obsažené, krmivo bylo připraveno pro pár.
Pro správnou činnost trávicího traktu a podporu přirozené imunity bylo dbáno na to, aby byl bohatým zdrojem minerálních látek a vitamínů A a D3.
S ohledem na to, aby krmivo bylo snadno stravitelné a živiny lépe vstřebávalo vyvíjející se tělo mladého psa, bylo složení krmiva vytvořeno bez účasti obilovin a pšeničného lepku

Složení:

kuřecí maso 35 %, hovězí maso 20 %, lososový olej (1 %), prebiotika (mannan-oligosacharidy 0,2 %), petržel, divoká růže, čekanka, máta, minerály

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.15
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BUTCHER'S

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
8.5
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.