Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Butcher's Functional CatDry Junior with Turkey 800 g granule pro koťata 800 g

Značka: BUTCHER'S
58275
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Pšeničná bezlepková receptura s přísadami pro podporu zdravého trávení

Řada Butcher's Pro pro koťata je speciálně vytvořena pro rostoucí koťata. V rámci péče o dobré fungování a zdraví střev byste měli sáhnout po potravinách bez obilovin, zvýrazňovačů chuti, konzervantů a barviv. péče o dobré fungování a zdraví střev. Krmivo Butcher's Pro Series Kitten podporuje správný vývoj a růst koťat. Péče o zdraví a pohodu zvířat změnou jejich stravovacích návyků, které jsou základem dobrých vztahů mezi zvířaty a jejich majitelem.

Složení:

Kukuřice, sušené krůtí maso (14 %), rýže, drůbeží tuky, kukuřičný lepek, sušené ryby, sušená drůbež, pivovarské kvasnice (2 %), řepné řízky (2 %), vaječný prášek, lněné semínko, lososový olej (0,5 %), inulin (zdroj FOS 0,3 %) ), minerály.

Doplňkové látky (na kg)

Výživové doplňkové látky: taurin 1000 mg. Vitaminy: vitamin A 18 000 IU, vitamin D3 1 800 IU, vitamin E 400 IU. Technologické doplňkové látky (mg/kg): síran železnatý monohydrát 75, síran zinečnatý monohydrát 65, oxid manganatý 30, síran měďnatý penhydrát 5, jodičnan vápenatý bezvodý 1,5. Antioxidanty.

Dávkování:

Věk kočky v týdnech – denní dávka

4–12 – 20–65 g

12-26 - 40-85 g

6-52 - 85-95 g
Otázky a odpovědi (FAQ)
Pro jakého mazlíčka:
Kočka
Druh:
Krmiva
Kraj pochodzenia:
Butchers Pet Care Limited, Wielka Brytania

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Značka:
BUTCHER'S

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Druh bílkovin:
Krůtí
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.