Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BUTCHER'S Dental Care for Small Dogs 110 g zubní pamlsky pro malé psy

Značka: BUTCHER'S
65885
44 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 11 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Lahodný způsob péče o zuby vašeho psa

Butcher's Dental Care Small je lahodná pochoutka pro psy malých plemen o hmotnosti od 5 do 10 kg. Tyto svačiny byly vytvořeny, aby pomohly s péčí o ústní dutinu a zabránily usazování zubního kamene. Obsahují ingredience nejvyšší kvality, včetně výtažků z jablek a citrusů bohatých na antioxidanty, které pomáhají udržovat zdravé zuby a dásně. Butcher's Dental Care Small je také zdrojem biotinu, který ovlivňuje zdraví kůže a srsti. Svačiny mají nízký obsah tuku, cukru a obilovin a neobsahují žádná umělá barviva ani zvýrazňovače chuti.

Složení:

Produkty rostlinného původu, maso a vedlejší produkty živočišného původu (kuře 14 %), glycerin, minerální látky (hexametafosforečnan sodný 0,6 %), ovoce (sušená jablka 0,2 %, citrusy extrakt 0,02 %), mořská řasa (kelp 0,2 %). Doplňkové látky: Nutriční doplňkové látky (/kg): Vitamíny: Vitamín D3 200 IU, vitamín E 15 mg. Biotin 100 ug. Technologické přísady: antioxidanty schválené EU. Analýza složení (%): protein 18,5, hrubý tuk 2,7, hrubý popel 6, hrubý protein 2,3, vlhkost 20.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.11
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
BUTCHER'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Hygiena dutiny ústní

Složení

Bílkoviny (%):
18.5
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
2.7
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.