Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BUTCHER'S Classic Delicious Dinners se pstruhem a treskou v omáčce 100 g

Značka: BUTCHER'S
57336
21 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 5 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Sofistikované krmivo pro vaši kočku

Butcher's Delicious Dinners Kočka se pstruhem a treskou je vynikající krmivo pro vaši kočku. Toto plnohodnotné krmivo se skládá z kousků masa v aromatické omáčce, obohacené o nejdůležitější vitamíny a minerály pro zdraví vašeho mazlíčka. Krmivo obsahuje taurin, který pomáhá udržovat zdravé srdce, a vitamín A, který zajišťuje zdravý zrak. Butcher's Delicious Dinners Cat je řada lahodných, originálních pokrmů, plných těch nejkvalitnějších surovin, které uspokojí i ty nejnáročnější kočičí fajnšmekry. Krmivo je bez lepku a obsahuje pouze přírodní suroviny, bez umělých konzervantů a zvýrazňovačů chuti. Receptura byla vyvinuta tak, aby si maso zachovalo plnou chuť a vůni. Maso se vaří v páře, takže je křehké a šťavnaté. Ingredience pocházejí pouze od důvěryhodných dodavatelů a výrobní proces je přísně kontrolován, aby byla zajištěna nejvyšší kvalita a bezpečnost. Butcher's Delicious Dinners Cat with Pstruh & Treska je perfektní krmivo pro vaši kočku, která si zaslouží to nejlepší. Přidejte se k tisícům spokojených majitelů koček, kteří si vybrali Butcher's.

Složení:

maso a vedlejší výrobky živočišného původu (30 % čerstvé maso), ryby a vedlejší výrobky z ryb (10 % z toho pstruh 50 %, treska 50 %), minerální látky

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
BUTCHER'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
8.5
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.