Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BUTCHER'S Classic Delicious Dinners s hovězími kousky v omáčce 100 g

Značka: BUTCHER'S
56150
21 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 5 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Přírodní krmivo pro kočky z nejkvalitnějších surovin

Butcher's Delicious Dinners Kočka s hovězími kousky v omáčce 100 g - rafinované jídlo v podobě chutných kousků v omáčce s hovězím masem. Je to plnohodnotné krmivo, které obsahuje vitamíny a minerály nezbytné pro zdraví Vaší kočky, dále taurin, který podporuje činnost srdce, a vitamín A, který zajišťuje zdravý zrak. Maso se vaří v páře, díky čemuž si zachovává plnou chuť a vůni. Butcher's Delicious Dinners jsou lahodné a originální pokrmy, plné těch nejkvalitnějších surovin, které uspokojí i ty nejnáročnější kočičí jazýčky. Produkty jsou bez pšeničného lepku, bez umělých konzervantů a zvýrazňovačů chuti a obsahují pouze přírodní suroviny. Značka Butcher's vznikla v roce 1987 jako malá rodinná firma a díky vášni, obětavosti zaměstnanců a nasazení majitelů je dnes mezinárodní společností. Řeznické výrobky jsou uznávány a získávají ocenění a přirozenost je prvořadou hodnotou společnosti. Zpravidla nepřidávají umělé konzervanty ani zvýrazňovače chuti a posláním je péče o zdraví domácích mazlíčků.

Složení:

maso a vedlejší produkty živočišného původu (40 % z toho 25 % hovězí maso, 30 % čerstvé maso), minerální látky

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
BUTCHER'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
8.5
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.