Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Butcher's Bio Foods Cat s kuřecí paštikou 85 g

Značka: BUTCHER'S
57673
22 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 6 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Vyvážené mokré krmivo pro kočky ve formě paštiky

Kompletní vlhké krmivo pro dospělé kočky připravené z ekologických surovin, zodpovědně vypěstovaných v přírodním prostředí bez antibiotik a herbicidů, což je zárukou jejich vynikající kvality. Celá řada se vyznačuje tím, že suroviny pocházejí výhradně z regionálních farem, které jsou certifikovány pro ekologickou produkci a podléhají tak velmi přísným pravidlům, včetně minimalizace negativního dopadu na životní prostředí. Biopotraviny jsou zárukou zdravé stravy pro vašeho domácího mazlíčka v souladu s přírodou - bez škodlivých chemických látek a GMO.

Výhody biokrmiv:

- Obsahuje všechny důležité vitamíny a minerály, které kočky potřebují - Obsahuje taurin, nezbytný pro zdraví srdce - Vysoký obsah bio masa - Pouze ekologické ingredience z certifikovaných ekologických farem - Výrobek certifikovaný zeleným letákem EU pro ekologické zemědělství - Žádné chemikálie ani GMO - Bez umělých konzervačních látek a zvýrazňovačů chuti - Bez pšeničného lepku

Dávkování:

Doporučuje se krmit kočku alespoň dvakrát denně. Průměrná kočka (cca 4 kg) sní přibližně 3 balení denně

Složení:

60 % maso a vedlejší produkty živočišného původu, 100 % z kontrolovaného ekologického zemědělství (30 % bio kuře), minerální látky
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.085
Značka:
BUTCHER'S

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
9.5
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
5.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.