Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BRIT Veterinary Diets Dog Ultra-Hypoalergenic 12 kg hypoalergenní krmivo pro psy

Značka: BRIT
68867
2283 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 571 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vyvážená strava pro psy náchylné k alergiím.

Hypoalergenní dietní krmivo s hmyzem a hráškem je inovativní produkt určený pro psy s dermatologickými a zažívacími problémy. Správně vyvážené složení obsahuje vysoce kvalitní bílkoviny získané z hmyzu, díky čemuž je krmivo extrémně snadno stravitelné a dobře snášeno citlivým trávicím systémem. Hrách naopak poskytuje lehce stravitelné sacharidy a cenné minerální látky. Krmivo je určeno pro psy s nežádoucími reakcemi na krmivo s dermatologickými příznaky, jako je svědění, olupování kůže nebo chronický zánět středního ucha. Je také vynikající volbou pro psy s gastrointestinálními onemocněními, včetně chronického průjmu a zánětlivých onemocnění střev. Výrobek je bez obilovin, lepku a dalších potenciálních alergenů. Neobsahuje ani umělá barviva a konzervační látky, což má pozitivní vliv na zdraví psa. Krmivo navíc díky své receptuře napomáhá regeneraci a obnově kožní bariéry, což přispívá ke zlepšení vzhledu a stavu pokožky.

Složení:

dehydrovaný hmyz (30 % ), žlutý hrášek, sušená jablečná dužina, kokosový olej, hrachový protein, lněné semínko (4 %), uhličitan vápenatý, sušené řasy (2,5 %, Schizochytrium limacinum), hrachová mouka, hydrolyzované droždí (0,5 % - zdroj inositolu a aminokyselin) Doplňkové látky na kg: kvasnicový extrakt (zdroj mannanových oligosacharidů, 0,02 %), β-glukany (0,02 %), sušený rakytník (0,015 %), fruktooligosacharidy (0,013 %), juka moja (0,013 %), Lactobacillus HA-1helveticus inaktivované (15x109 buněk/kg). Analýza: Bílkoviny 26,0 %, Tuky 15,0 %, Minerály 6,2 %, Hrubá vláknina 3,2 %, Vápník 1,1 %, Fosfor 0,7 % Metabolická energie 3 750 kcal/kg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Hmyz
Metabolická energie (%):
3750
Fosfor (%):
0.7
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.