Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BRIT Veterinary Diets Dog Renal 2 kg

Značka: BRIT
67629
282 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 71 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Sušené krmivo pro psy

Brit Grain Free Veterinary Diet Renal 2kg je suché krmivo pro psy, které bylo vyvinuto pro podporu funkce ledvin a zpomalení rozvoje jejich selhání. Toto jídlo nabízí mnoho výhod, jako je kontrola množství vysoce stravitelných bílkovin, které snižují produkci uremických toxinů. Vysoký obsah omega-3 mastných kyselin navíc zklidňuje záněty a zlepšuje prokrvení ledvin. Komplex chitosanu udržuje vhodnou koncentraci fosforu a snižuje jeho vstřebávání ve střevech. Vysoká kalorická hustota jídla pomáhá inhibovat svalový katabolismus a degradaci svalových bílkovin. Probiotikum Enterococcus faecalis navíc zlepšuje integritu střevní bariéry a trávení. Brit Free Veterinary Diet Renal 2kg se doporučuje v případě akutního a chronického selhání ledvin a kardiorenálního syndromu. Obsahuje 3890 kcal/kg metabolické energie. Pro optimální výsledky se doporučuje krmivo používat pod dohledem veterinárního lékaře a konzultovat i prodloužení doby užívání. Konzultujte váhu a stav svého psa se svým veterinářem a zajistěte, aby byla vždy k dispozici čerstvá pitná voda.

Složení:

žlutý hrášek (44 %), kuřecí tuk (12 %), pohanka, vejce (10 %), jablečná dužina, hydrolyzovaný lososový protein (7 %), lososový olej (2 %), hydrolyzovaná kuřecí játra (2 %), minerální látky, vaječné skořápky (zdroj vápníku), citrát draselný (0,8 %), slupky a semena psyllia (0,5 %), sušené řasy (0,5 %, Ascophyllum nodosum), chitosan (0,08 %), kvasnicový extrakt (zdroj mannan-oligosacharidů, 0,025 %), beta-glukany (0,022 %), frukto-oligosacharidy (0,02 %), juka moja (0,02 %), rakytník (0,015 %) ).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Problémy s ledvinami

Složení

Bílkoviny (%):
14
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Fosfor (%):
0.25
Tuky (%):
17
Vápník (%):
0.6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.