Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BRIT Training svačinka pro štěňata trenéry pro štěňata 100 g

Značka: BRIT
31158
49 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 12 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
BRIT Training Snack Puppies 100 g - perfektní svačina pro štěňata

Pokud hledáte chutnou a motivující odměnu pro své štěně během tréninku, BRIT Training Snack Puppies je skvělou volbou! Nové svačiny-trenažéry na "jedno sousto" jsou perfektní při tréninku a skvěle motivují k tréninku. Příkrmy jsou určeny pro štěňata všech plemen a jejich správně vyvážená a lehce stravitelná receptura zajišťuje, že nebudou mít negativní dopad na fyzické schopnosti vašeho psa. Složení BRIT Training Snack Puppies 100 g obsahuje pouze přírodní složky, jako je lososový olej, rýže, kuřecí maso, glukózový sirup, hydrolyzát kuřecích jater a kolagen. Díky tomu jsou pamlsky nejen chutné, ale také zdravé a pro vašeho psa lehce stravitelné. Optimální denní množství: 46,4 kcal = 5-20 ks Svačiny podávejte jako odměnu za správně provedené povely při tréninku. Nezapomeňte zajistit, aby měl váš pes vždy přístup k čerstvé vodě.

Složení:

lososový olej, rýže, kuřecí maso, glukózový sirup, hydrolyzát kuřecích jater, kolagen.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Junior
Věk mazlíčka od:
2. měsíce
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.