Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BRIT Premium Kitten kuřecí sáček pro koťata 24x 100 g

Značka: BRIT
66389
334 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 84 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
BRIT Premium Kitten je perfektní volbou pro vaše kotě!

Mokré krmivo pro koťata a mladé kočky, které se skládá z malých kuřecích řízků v aromatické omáčce. Neobsahuje žádná umělá aromata ani konzervační látky a přidání minerálů zajišťuje vyváženou směs. Naše krmivo je kompletním zdrojem živočišných bílkovin, které jsou nezbytné pro zdravý vývoj malého kotěte. Přídavek ryb a inulinu zvyšuje nutriční hodnotu potravy a má příznivý vliv na trávení. BRIT Premium Kitten je nejen chutné, ale také zdravé. Díky ní dostane vaše kotě v tomto období života všechny potřebné živiny.Složení:

Maso a produkty živočišného původu. 33 % ( 4 % kuřecí maso), ryby a rybí deriváty 3 %, vedlejší výrobky rostlinného původu (0,4 % inulin), minerální látky. Analýza: bílkoviny: 9,5 %, tuk: 5 %, vlhkost: 81 %, popel: 2,5 %, vláknina: 0,4 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.4
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
9.5
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.