Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BRIT CARE Hypoallergenic Senior Lamb 12kg

Značka: BRIT
72735
1063 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 266 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

BRIT Care Single Protein Hypoallergenic Premium je kompletní suché krmivo. Ideální pro starší psy (7+), kteří jsou náchylní k alergiím. Jehněčí maso je považováno za vhodné maso pro psy, kteří rádi aktivně odpočívají a jsou náchylní k alergiím. Vyznačuje se tím, že je bohatý na omega-3 a omega-6 kyseliny.

BRIT Care neobsahuje sóju ani laktózu. To jsou prvky, které mohou u štěňat způsobit potravinovou intoleranci. Pokud jste majitelem citlivého psa, je nejlepší se jim vyhnout.

Suché krmivo pro psy poskytne 25 % bílkovin, 11 % tuku a 10 % vlhkosti. Výrobek obsahuje kromě jehněčího také pivovarské kvasnice, lososový olej, glukosamin nebo semínka ostropestřce mariánského. Ostropestřec mariánský má protizánětlivé vlastnosti. Má také příznivé účinky na hladinu cukru v krvi. Může pomoci zlepšit úroveň imunity.

Přídavek pivovarských kvasnic je cenný pro nervový systém zvířat. Někdy mají naši mazlíčci nepříznivé reakce na nové prostředí, stěhování, příchod dalšího psa do domácnosti nebo návštěvu veterinární kliniky. Stresové situace nelze ze života zvířete odstranit, ale stojí za to přidat do jeho stravy prvky, které mají pozitivní vliv na organismus.

Vždy se poraďte se svým veterinárním lékařem nebo se řiďte doporučeními výrobce ohledně dávkování. Nepřekrmujte svého mazlíčka. Obezita je rizikem mnoha nemocí. Je lepší předcházet zdravotním problémům, než se následně potýkat s nebezpečnými následky.

Lososový olej je dobrý pro vaši kůži a srst. Chceme, aby byly v dobrém stavu, ale hygiena nestačí. Proto se vyplatí poskytnout svému mazlíčkovi to nejlepší kompletní krmivo.

Vápník zajišťuje správnou stavbu kostí. Zvyšuje příjem kyslíku do svalů. Vaše zvíře to potřebuje, aby jeho srdce fungovalo správně. Omega-3 mastné kyseliny mají protizánětlivé vlastnosti. Mohou mít také pozitivní vliv na játra nebo srdce. Fosfor kromě své strukturální funkce udržuje pH krve. Nedostatek těchto minerálů může vést k častým zlomeninám vašeho mazlíčka.



- Bez konzervantů
- Zdroj cenných živin
- Atraktivní chuť a vůně



Složení: Sušené jehněčí maso (38 %), rýže (36 %), sušená jablečná dužina, lignocelulóza, kuřecí tuk, přírodní příchutě, pivovarské kvasnice, lososový olej (2 %), hrachová mouka, glukosamin (260 mg/kg), fruktooligosacharidy ( 200 mg/kg), chondroitin sulfát (200 mg/kg), mannan oligosacharidy (150 mg/kg), juka moja (150 mg/kg), semena ostropestřce mariánského (90 mg/kg), β-glukan (50 mg/ kg), sušené škeble (50 mg/kg), sušený rakytník (50 mg/kg), probiotikum Lactobacillus helveticus HA-122 inaktivované (15×109 buněk/kg).

analyzovat:

Hrubý protein 25,0 %
Hrubý tuk 11,0
Vlhkost 10,0
Obsah hrubého popela 6.5
Hrubá vláknina 6.0
vápník 1,3 %
Fosfor 1,0
Sodík 0,4
omega-3 mastné kyseliny 0,4
omega-6 mastné kyseliny 1,3
EPA (20:5 n-3) 0,05 %
DHA (22:6 n-3) 0,1 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Senior

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Jehněčí
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
11
Vápník (%):
1.3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.