Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BRIT Care Functional Snack Immunity Insect 150 g - pamlsek pro psy na imunitu 150 g

Značka: BRIT
60261
65 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 16 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Podpora imunity vašeho domácího mazlíčka

Měkké, šťavnaté pamlsky bez obilovin od renomované značky BRIT. Pamlsek je obohacen o vitamin C a Lactobacillus acidophilus pro podporu imunitního systému. Svačina je vynikajícím zdrojem bílkovin a navíc obsahuje Yucca Schidigera, která má detoxikační účinky - usnadňuje a urychluje odstraňování těžkých kovů z těla. Díky své vysoké chutnosti uspokojí i ty největší psí gurmány. Obsah kyseliny fulvové podporuje vstřebávání živin obsažených v pamlscích. Výtažek z melounu Cantaloupe má příznivý vliv na stav kůže a srsti vašeho mazlíčka.

Ideální odměna při výcviku a procházkách

Složení:

sušený hmyz 26%, dýně 20%, červená čočka 15%, tekutý rostlinný škrob 14%, lososový protein* 10%, lososová omáčka* 5%, kolagen 4%, pivovarské kvasnice 2%, sušený zázvor 1%, lososový olej 1% , 0,5 % kyselina fulvová, 0,2 % polyfenoly a avonoidy, 0,2 % yucca schidigera, 0,2 % mannan-oligosacharidy, minerály, 0,1 % frukto-oligosacharidy, 0,01 % buňky melounu cantaloupe (kyselina extrakt z melounu cantaloupe/15-2x hacillus 9kg)
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.15
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
27
Tuky (%):
6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.