Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BRIT Care Dog Functional Snack Insect pamlsky pro psy s lososem 200 g

Značka: BRIT
66764
79 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 20 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Dobré pamlsky pro vašeho mazlíčka!

Brit Care Crunchy Snack Cracker Insect&Salmon je jedinečný pamlsek pro psy, který jistě upoutá jejich pozornost. Tyto bezobilné pochoutky jsou složeny z hmyzího proteinu, lososa a tymiánu, což dává jedinečnou kombinaci chutí a vůní. Pamlsek byl speciálně vyvinut pro dospělé psy všech plemen, kteří potřebují zdravé svačiny mezi jídly. Složení sušenek bylo připraveno tak, aby byla zajištěna nejlepší kvalita a chuť. Pochoutka neobsahuje obiloviny, umělá barviva, dochucovadla ani cukr, díky čemuž je zdravou a přirozenou svačinou pro vašeho mazlíčka. Hmyzí protein je snadno stravitelný a zajišťuje výbornou asimilaci pochoutek, přídavek lososového proteinu a tymiánu zlepšuje chuť a vůni. Lněné semínko a sušená jablečná dužina obsažené v pamlsku pomáhají udržovat správnou činnost trávicího systému psa. Brit Care Crunchy Snack Cracker Insect&Salmon je dokonalým doplňkem každodenní stravy vašeho psa a poskytuje mu zdravou a chutnou svačinu. Tento pamlsek je díky svému neobvyklému složení vhodný i pro psy s potravinovými alergiemi.

Složení:

hmyzí protein (26 %), hrášek, lososový protein (14 %), bramborový škrob, kokosový olej, lněné semínko (4 %), sušená jablečná dužina, hydrolyzovaná kuřecí játra, sušený tymián ( 1 %), sušené řasy (1 %, Schizochytrium limacinum), řepkový olej

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
27
Druh bílkovin:
Hmyz
Metabolická energie (%):
3620
Fosfor (%):
0.7
Tuky (%):
112
Vápník (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.