Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Brit care dog functional snack endurance lamb 150 g - psí pamlsek s jehněčím masem

Značka: BRIT
61022
65 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 16 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Funkční složky pro zdraví a pohodu

Brit Care Dog Functional Snack Endurance Lamb jsou pamlsky bez obilovin pro psy všech věkových kategorií. Složení bez obilovin snižuje riziko alergických reakcí, takže je mohou jíst i citliví psi. Poloměkké pamlsky od společnosti Brit Care jsou ideální pro psy ve výcviku nebo pro psy, kteří se rádi odměňují chutnými kousky. Základem pochoutky je jehněčí maso s přídavkem banánů, které jsou vynikajícím zdrojem bílkovin, vitaminů a minerálních látek. Krmivo je obohaceno o L-karnitin a taurin a má pozitivní vliv na udržení dobré kondice psů. Složení je navíc obohaceno o extrakt z melounu, který je antioxidantem, a o bacily mléčného kvašení, které pomáhají udržovat zdravou střevní mikroflóru.

Složení:

dehydrované jehněčí maso (26%), dýně (20%), červená čočka (18%), tekutý rostlinný škrob (14%), hydrolyzovaná jehněčí bílkovina (10%), jehněčí omáčka (5%) kolagen (4%), banánové vločky (1%), lososový olej (1%), fulvokyselina (0,5%), minerální látky, extrakt z melounu cantaloupe (0,01%), lactobacillus acidophilus ha- 122 inaktivován (15x109 buněk/kg).
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.15
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Jehněčí
Metabolická energie (%):
3085
Fosfor (%):
1.1
Tuky (%):
5
Vápník (%):
1.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.