Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BRIT Care Dog Crunchy Cracker Insect&Tuna 200 g křupavé pamlsky s hmyzem a tuňákem

Značka: BRIT
66816
79 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 20 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pamlsky pro psy

Brit Care Dog Crunchy Cracker Insect Tuna 200g - Brit Care Dog Crunchy Cracker Insect jsou hypoalergenní, funkční, křupavé pamlsky pro psy na bázi hmyzího proteinu. Tyto produkty se vyznačují výbornou chutností a velmi nízkým rizikem alergií. Crunchy Cracker Insect & Tuna je svačina bohatá na hmyz a tuňáka s mátou, ideální jako doplňkové krmivo pro psy. Jednou z nejdůležitějších výhod Crunchy Cracker Insect je hmyzí protein, který se vyznačuje výbornou biologickou dostupností a nízkým rizikem alergií. Tyto pamlsky jsou také obohaceny o funkční ingredience, jako je fenykl, maliny, jablka, tymián, máta a probiotika, což z nich dělá zdravou a chutnou svačinu pro psy. Vysoký obsah mastných kyselin v pamlscích má pozitivní vliv na stav kůže a srsti psů. Pamlsky Crunchy Cracker Insect mají navíc sníženou uhlíkovou stopu a jejich obaly jsou recyklovatelné.

Složení:

hmyzí protein (26 %), hrášek, protein z tuňáka (14 %), bramborový škrob, kokosový olej, lněné semínko (4 %), sušená jablečná dužina, hydrolyzovaná kuřecí játra, sušená máta (1 %), sušené řasy (1 %, Schizochytrium limacinum), řepkový olej.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Hmyz
Metabolická energie (%):
3625
Fosfor (%):
0.7
Tuky (%):
12
Vápník (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.