Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BRIT Care Cat Snack Shiny Hair pamlsek pro kočky 50 g

Značka: BRIT
50066
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

*

1 recenze 1 z 5

*****

0%

****

0%

***

0%

**

0%

*

100%

0%

Recommend

0% zákazníků tento produkt doporučuje

Napsat recenzi

Cat Snack

Brit Care Cat Snack Shiny Hair je perfektní svačinka pro vaši kočku, která pomáhá podporovat zdraví kůže a zlepšuje kvalitu srsti. Bez přídavku obilovin se skládá z vysoce kvalitních surovin, jako je sušená lososová moučka, hydrolyzovaný kuřecí protein, lososový olej, kolagen, rakytník, měsíček, hydrolyzát z drůbežích jater a šípky. Díky obsahu hydrolyzovaného kuřecího proteinu a kolagenu tato pochoutka pomáhá zpevnit pokožku a zlepšit její elasticitu, což se promítá do krásné a zdravé srsti. Lososový olej naopak obsahuje omega-3 a omega-6 mastné kyseliny, které navíc podporují zdraví kůže a zlepšují lesk srsti. Rakytník, měsíček lékařský a šípky jsou zdrojem vitamínu C, který je nezbytný pro zdraví pokožky a imunitní systém. Brit Care Cat Snack Shiny Hair je nejen zdravá svačina, ale také lahodná a chutná. Vaše kočka si jeho originální chuť zamiluje a neodolá mu. Pamlsek můžete dát jako odměnu za dobré chování nebo jednoduše jako pamlsek mezi jídly.

Složení:

sušená lososová moučka (22 %), žlutý hrášek, tapiokový škrob, hydrolyzovaný kuřecí protein (10 %), kolagen, lososový olej (5 %), rakytník (4 %) ) %), měsíček lékařský (4 %), hydrolyzát drůbežích jater, šípek (0,5 %).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.05
Značka:
BRIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Losos
Tuky (%):
9
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Napsat recenzi

*

4 dni to nie prawda. czekam już 10 i paczka dalej nie została wysłana!

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.