Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BOSCH Sensible Renal & Reduction 11,5 kg granule pro dospělé psy 11,5 kg

Značka: BOSCH
55149
1075 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 269 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Pro úlevu močovým cestám vašeho mazlíčka

Sensible Renal & Reduction je speciální krmivo pro dospělé psy citlivé na živiny, kterým je doporučena strava se sníženým obsahem bílkovin a minerálních látek.
Toto krmivo bylo vyvinuto tak, aby ulevilo močovým cestám vašeho mazlíčka díky výrazně sníženému obsahu bílkovin a speciálním bílkovinným nosičům, které se skládají pouze z rybího a bramborového proteinu (3 %).
Tím se nutričně a fyziologicky omezuje tvorba produktů rozkladu bílkovin v moči, což přispívá ke zmírnění močových potíží vašeho psa.
Pozitivní vliv na močové cesty je doplněn použitím přírodních antioxidantů z různých druhů ovoce., jako jsou brusinky (0,2 %) a borůvky (0,1 %), které navíc ovlivňují kyselost moči vašeho psa.

Sensible Renal & Reduction snižuje pH moči a stabilizuje tak kyselost moči vašeho psa.
Výrazně snížený obsah minerálních látek má přímý vliv na vylučování minerálů vašeho psa, což v kombinaci s dalšími nutričními faktory pomáhá stabilizovat kyselost moči v mírně kyselém rozsahu.
Kyselé prostředí v moči může snížit tvorbu produktů metabolismu.

Sensible Renal & Reduction je bezlepková receptura a složení je založeno na vysoce kvalitních rybách jako jediném zdroji bílkovin.
> Toto krmivo je založeno na spolehlivých ingrediencích a minimálním obsahu bílkovin a je ideální volbou pro psy s citlivostí na výživu.

Složení:

jáhly, brambory (sušené), drůbeží tuk, rybí moučka 5% (pstruhová moučka, lososová moučka, sardinková moučka), bramborový protein (sušený), sušená řepná dužina (odcukrovaná), proteinový hydrolyzát (vegetarián), lněné semínko, rajčatový protlak (sušený), kvasnice (sušené), čekanka (sušená), hrách, celer (sušený), uhličitan vápenatý, rybí tuk, mrkev (sušená), jablka (sušená), brusinky (sušené), chlorid sodný, borůvky (sušené), moučka z mořských řas, mušle zelenoústé ( sušené), květy měsíčku lékařského (sušené), juka (sušené). Analytické složení: Metabolická energie 355 kcal/100g (14,87 MJ/kg), bílkoviny 13,5%, obsah tuku 9,5%, hrubá vláknina 3,5%, hrubý popel 4,5%, fosfor 0,4%, vápník 0,6%, sodík 0,20%, draslík 0,6% hořčík 0,10 %. Doplňky stravy na 1 kg: vitamin A 25 000 IU, vitamin D3 1200 IU, vitamin B1 15 mg, vitamin B2 30 mg, vitamin B6 10 mg, vitamin B12 200 mcg, biotin 500 mcg, kyselina pantotenová 30 mg, niacin 50 mg, kyselina listová 2,0 mg, vitamín C 400 mg, cholinchlorid 1600 mg, vitamín E 600 mg. Stopové prvky na kg: Mangan (jako monohydrát síranu manganatého II) 5 mg, zinek (jako hydrát chelátu aminokyseliny zinku) 70 mg, měď (jako pentahydrát síranu měďnatého) 10 mg, mangan (jako hydrát chelátu aminokyseliny manganu) 5 mg, jód (jako jodičnan vápenatý, bezvodý) 2,0 mg, selen (jako seleničitan sodný) 0,2 mg, zinek (jako oxid zinečnatý) 40 mg, železo 175 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
11.5
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BOSCH

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Nedostatečnost ledvin
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
13.5
Druh bílkovin:
Drůbeží
Metabolická energie (%):
3582.69
Fosfor (%):
0.4
Tuky (%):
9.5
Vápník (%):
0.6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.