Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BOSCH Sanabelle Snack pamlsek pro kočky se pstruhem a borůvkou 55 g

Značka: BOSCH
55171
43 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 11 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
BOSCH Sanabelle Snack pstruh a borůvka – lahodné pochoutky pro vaši kočku!

BOSCH Sanabelle Snack pstruh a borůvka, 55 g – lahodné pochoutky pro vaši kočku! Bezobilné pamlsky jsou určeny pro všechna plemena koček. Jejich složení je založeno na produktech živočišného původu a přídavku ovoce a rezignace na obiloviny a lepek ve složení zajišťuje snadnou stravitelnost a nezatěžuje trávicí systém.

Pamlsky Sanabelle Snack jsou perfektní odměnou pro vaši kočku, stejně jako svačina během dne. Jemná textura a velikost pamlsků (1,5 cm) jsou vhodné pro kočky všech věkových kategorií. Pamlsky obsahují taurin, který je nezbytný pro správnou funkci srdce, mozku a zraku kočky. Doporučení ke krmení: Tělesná hmotnost kočky: Kusů za den: od 2 do 3 kg 2 - 4 od 4 do 5 kg 5 - 6

Jako doplňková potravina nemůže tvořit základ diety. Je třeba dodržovat doporučení výrobce ohledně denního počtu kusů. Vždy zajistěte přístup k vodě.

Složení:

Maso a vedlejší výrobky živočišného původu (88 %, z toho 20 % čerstvé kuře), ryby a vedlejší výrobky z ryb (8 % pstruh), minerální látky, ovoce (1 % sušená borůvka), vedlejší rostlinné produkty (0,05 % sušená juka)

Analýza: Bílkoviny: 34 %, Tuk: 20 %, Vláknina: 2 %, Popel: 9,5 %, Vlhkost: 28 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.055
Značka:
BOSCH

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
34
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
20
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.