Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Bosch Sanabelle Sensitive Poultry 10 kg granule pro dospělé citlivé kočky

Značka: SANABELLE
54955
961 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 240 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo, které splňuje požadavky koček

Bosch Sanabelle Sensitive s drůbeží je vyvážené suché krmivo pro dospělé kočky starší 12 měsíců. Zvláště se doporučuje pro kočky s citlivým trávicím systémem.
Při výběru krmiva je důležité, aby splňovalo nutriční požadavky našeho mazlíčka, proto se vyplatí zvolit krmivo Bosch, které podporuje zdraví a odpovídá potřebám kočky.
Vysoký obsah lahodného drůbežího masa je zárukou jedinečné chuti, která jistě uspokojí každého kočičího labužníka.
Krmivo je správně přizpůsobeno kočičím potřebám a lehce stravitelná receptura s rýží příznivě působí na trávicí systém
Vysoce kvalitní ingredience byly přizpůsobeny pro podporu zdraví, díky čemuž si můžete být jisti, že krmením svého čtyřnohého člena domácnosti krmivem Bosch se staráte o jeho pohodu.

Abyste své kočce zajistili pohodlí, vyberte si správné krmivo a doplňkové produkty, které doplní její každodenní stravu.

Složení:

Drůbeží maso (čerstvé, 25 %), drůbeží bílkoviny (sušené), rýže, rýžová mouka, živočišný tuk , čerstvá játra (5 %), jaterní moučka, hydrolyzovaný protein, sušená řepná dužina (po odcukrování), lněné semínko, škvarky (sušené), hrachová vláknina, lososový olej, uhličitan vápenatý, vaječný prášek, rybí moučka, hrášek (sušený, 0,4 %, droždí (sušené, včetně 0,1 % mananoligosacharidů, 0,06 % glukanů), chlorid draselný, brusinky (sušené, 0,1 %), borůvky (sušené, 0,1 %), slávky zelenoústé (sušené), květy měsíčku lékařského (sušené ), prášek z čekanky, juka (sušená).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Produktová řada:
BOSCH Sanabelle sensitive drůběž
Značka:
SANABELLE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
32.5
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
22.5
Vápník (%):
1.15
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.