Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BOSCH SANABELLE bezobilné krmivo s drůbežím masem 400 g

Značka: SANABELLE
54962
114 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 29 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
BOSCH Sanabelle Bezobilná drůbež 400 g

Hledáte pro svou kočku krmivo, které jí dodá zdraví a vitalitu a zároveň bude chutné a lehce stravitelné? BOSCH Sanabelle No grain drůbež je jen pro vás! Toto kompletní krmivo se doporučuje pro dospělé kočky starší 12 měsíců a zejména pro kočky s citlivým trávicím systémem. Proto neobsahuje obiloviny, které kočkám často způsobují žaludeční potíže. Krmivo BOSCH Sanabelle No Grain Poultry se vyznačuje vysokou stravitelností, asimilací a chutností. Receptura je založena na drůbežím mase a bez obilovin, s bramborami jako náhražkou obilí. V jeho složení dále najdete 25% čerstvého drůbežího masa a lososový olej s obsahem Omega-3 a -6 kyselin, který má pozitivní vliv na zdraví kůže a srsti Vaší kočky.

Složení:

Drůbeží maso (čerstvé, 25 %), drůbeží bílkovina (sušená), brambory (dehydrované), bramborový škrob, čerstvá játra (5 %), jaterní moučka, hydrolyzovaná bílkovina, živočišný tuk, řepné řízky (bez cukru), lněné semínko, hrachová vláknina, škvarky (dehydrované), lososový olej, vaječný prášek, rybí moučka, hrášek (sušený, 0,4 %), kvasnice (sušené, včetně 0,1 % mannan-oligosacharidů, 0,06 % β-glukan), uhličitan vápenatý, brusinky (dehydrované, 0,1 %), borůvky (dehydrované, 0,1 %), zelené lipidové mušle (sušené), květy měsíčku (dehydrované), prášek z čekanky, juka (dehydratovaná) Rozbor: Bílkoviny: 31,0 %, Tuk: 16,0 %, Hrubá vláknina: 2,5 %, Popel: 6,9 %, Vápník: 1,15 %, Fosfor: 1,0 %, Hořčík: 0,08 % Přídatné látky na kg: Vitamin A: 17 000 IU, Vitamin D3: 1 500 IU, Vitamin E: 150 mg, Taurin: 2 000 mg, Zinek (např. oxid zinečnatý, oxid zinečnatý): 3 (jako chelát aminokyseliny zinku, hydrát): 40 mg, měď: 10 mg, jód: 2 mg, selen: 0,2 mg, antioxidanty

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Produktová řada:
BOSCH Sanabelle No grain drůběž
Značka:
SANABELLE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
31
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
16
Vápník (%):
1.15
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.