Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BOSCH SANABELLE bezobilné krmivo s drůbeží 2 kg

Značka: SANABELLE
54963
404 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 101 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo je vyvážené a bohaté na vitamíny

BOSCH Sanabelle No Grain Poultry 2 kg - kompletní krmivo pro dospělé kočky od 12 měsíců věku, vyznačující se vysokou stravitelností, asimilací a chutností. Receptura je založena na drůbežím mase a neobsahuje obiloviny, což z ní dělá ideální volbu pro kočky s citlivým trávicím systémem. Krmivo je vyvážené a bohaté na vitamíny a stopové prvky, což je základem pro vitalitu a zdraví koček. BOSCH Sanabelle No Grain Poultry 2 kg obsahuje 25 % čerstvého drůbežího masa a lososový olej, který je zdrojem Omega-3 a -6 mastných kyselin. Kvasnice jsou zdrojem vitamínů skupiny B, slávky posilují kosti a klouby. Složení krmiva je obohaceno o juku, která minimalizuje nepříjemné pachy stolice. Krmivo neobsahuje obiloviny a brambory jsou náhražky, což je vynikající řešení pro kočky s citlivým trávicím systémem.

Složení:

Drůbeží maso (čerstvé, 25 %), drůbeží bílkoviny (sušené), brambory (dehydrované), bramborový škrob, čerstvá játra (5 %), jaterní moučka, hydrolyzovaná bílkovina, živočišný tuk, řepná dužina (odstraněný cukr), lněné semínko, hrachová vláknina, škvarky (sušené), lososový olej, vaječný prášek, rybí moučka, hrášek (sušený, 0,4 %), droždí (dehydrované, včetně 0,1 %) mannan-oligosacharidy, 0,06 % α-glukan, uhličitan vápenatý, brusinky (dehydrované, 0,1 %), borůvky (dehydrované, 0,1 %), zelené lipidové mušle (sušené), květy měsíčku (dehydrované), čekankový prášek, juka (dehydrovaná ) Stanovení: Bílkoviny: 31,0 %, Tuk: 16,0 %, Hrubá vláknina: 2,5 %, Popel: 6,9 %, Vápník: 1,15 %, fosfor: 1,0 %, hořčík: 0,08 % Aditiva na kg: Vitamin A: 17 000 IU, vitamin D330 IU : 1 500 IU, vitamín E: 150 mg, taurin: 2 000 mg, zinek (na příklad oxidu zinečnatého): 30 mg, zinek (jako aminokyselina chelát zinku, hydrát): 40 mg, měď: 10 mg, jód: 2 mg, selen: 0,2 mg, antioxidanty

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2
Produktová řada:
BOSCH Sanabelle No grain drůběž
Značka:
SANABELLE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Citlivá trávicí soustava

Složení

Bílkoviny (%):
31
Druh bílkovin:
Drůbeží
Fosfor (%):
1
Tuky (%):
16
Vápník (%):
1.15
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.