Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BIOKAT'S Micro Fresh jemné bentonitové květinové stelivo pro kočky 14 l

Značka: BIOKAT'S
67551
235 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 59 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Jemné bentonitové stelivo s vůní květin a citrusových plodů

BIOKAT'S Micro Fresh - Jemné bentonitové stelivo bylo vytvořeno z přírodní hlíny z kontrolovaných povrchových dolů. Je to velmi jemné stelivo, doporučené zejména pro koťata a citlivé kočky.

Jeho jemnozrnná struktura činí zrna steliva až 4x účinnější než ostatní steliva a jeho nasákavost je až 300%. To znamená, že 1 litr steliva absorbuje minimálně 3 litry tekutiny, což činí produkt velmi účinným. Stelivo vytváří odolné, ploché hrudky, které se neroztečou po bytě a neulpívají na kočičích tlapkách. Stelivo je obohaceno o příjemnou a svěží vůni letních květin a citrusových plodů, která účinně pohlcuje nepříjemné pachy.

Produkt je velmi jemný a přírodní, vyrobený z nejkvalitnějších surovin, díky čemuž je ideální volbou pro citlivé kočky a čistokrevné kočky. Balení vystačí na cca 60 dní s jednou zdravou kočkou. Doporučuje se použít vrstvu štěrku o tloušťce cca 5 cm a každodenní odstraňování nečistot a chuchvalců štěrku. Výrobek je také snadno recyklovatelný, stačí ho vyhodit do domovního odpadu nebo do kontejneru na bioodpad. Přibližně po 60 dnech používání se doporučuje vyprázdnit celou podestýlku, důkladně ji umýt a naplnit novou podestýlkou.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Bentonitový

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
14
Možnost spláchnutí do WC:
Ne
Značka:
BIOKAT'S
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.