Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BIOKAT'S Diamond Care Vet Line Attracting&Calming bentonitové stelivo pro kočky 10 l

Značka: BIOKAT'S
67549
210 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 53 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Bentonitové stelivo pro kočky

BIOKAT'S Diamond Care Vet Line Attracting and Calming je atraktivní bentonitové stelivo, které je vynikajícím řešením pro kočky, zejména ty, které zažívají stres. Tato podestýlka díky semiochemické látce přitahuje kočky do podestýlky a uklidňuje je v obtížných situacích. Je to ideální volba pro mladé kočky, které se teprve učí používat bednu, slepé kočky a ty, které vyžadují větší veterinární péči.

Bentonitové stelivo s aktivním uhlím dokonale váže pachy a z přítomné vlhkosti vytváří kompaktní hrudky. Toto stelivo je bezpečné i pro citlivé kočky a alergiky. Balení steliva je navíc velmi účinné a s jednou zdravou kočkou vydrží cca 54 dní.

V závislosti na situaci reagují kočky na stres různými způsoby. Toto stelivo proto díky specifické semiochemické látce, která přenáší pach, přitahuje kočky a pomáhá jim lokalizovat stelivo i v těch nejtěžších situacích. To zase pomáhá udržovat harmonické a klidné prostředí, které má pozitivní vliv na pohodu kočky i jejího majitele.

Posypeme vrstvou cca. 5-7 cm do steliva a rovnoměrně rozprostřete po celé ploše. Denně odstraňujte podestýlku z popelnice a shluky podestýlky a likvidujte je s domovním odpadem nebo do nádoby na bioodpad. Nesplachujte do záchodu. Po cca 54 dnech používání se doporučuje vyprázdnit celou podestýlku, bednu důkladně umýt a poté naplnit novou podestýlkou.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Bentonitový

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Možnost spláchnutí do WC:
Ne
Značka:
BIOKAT'S
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.