Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BIOKAT'S Classic 3v1 Fresh bentonitové stelivo s vůní čerstvé trávy pro kočky 18 l

Značka: BIOKAT'S
67547
275 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 69 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Hrudkující stelivo pro kočky

Podestýlka je vyrobena z přírodní hlíny z kontrolovaných povrchových dolů. Jeho receptura 3v1 sestávající ze tří různých velikostí granulí zajišťuje efektivní sběr nepříjemných pachů, rychlé a trvalé vázání vlhkosti a také zvyšuje účinnost steliva. Největší granule vážou vlhkost nejrychleji, střední umožňují vytvářet kompaktní a odolné hrudky a malé zvyšují účinnost.

Bentonitové stelivo má také aktivní uhlí, které účinně eliminuje nepříjemné pachy. Jemnozrnná podestýlka se kočce nelepí na tlapky a nerozšíří se po celém domě. Stelivo vystačí na cca 60 dní používání s jednou zdravou kočkou.

Způsob použití je velmi jednoduchý. Do bedýnky nasypte asi 5 cm vrstvu a rovnoměrně ji rozetřete po celé ploše. Podestýlku je třeba před použitím promíchat, aby se v popelnici lépe rozprostřela. Každý den odstraňujte nečistoty a hrudky písku a likvidujte je s domovním odpadem nebo do nádoby na bioodpad. Přibližně po 60 dnech používání vyprázdněte popelnici, důkladně ji umyjte a naplňte novým štěrkem.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Bentonitový

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
18
Možnost spláchnutí do WC:
Ne
Značka:
BIOKAT'S
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.