Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BIOKAT'S Classic 3v1 bentonitové stelivo 10 l

Značka: BIOKAT'S
67703
145 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 36 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Formula 3v1

Bentonitové stelivo pro kočky, které dokonale hrudkuje, zvyšuje účinnost a hospodárnost použití a eliminuje nepříjemné pachy. Receptura 3 v 1, vyrobená z přírodní hlíny z kontrolovaných povrchových dolů, obsahuje tři různé velikosti granulí pro ještě účinnější a dlouhotrvající hrudkování. Velké granule rychle absorbují a zadržují vlhkost, střední umožňují tvorbu kompaktních a trvanlivých hrudek, zatímco malé zvyšují účinnost steliva. Díky tomu směs účinně eliminuje nepříjemné pachy, navíc se kočce nelepí na tlapky a nerozptyluje se po bytě. Obsah přírodní jílové vůně je ideální i pro ty nejnáročnější kočky. Neobsahuje další aromata, což je prospěšné pro citlivý čich koček. Bentonitové stelivo je dodáváno v balení, které vystačí na cca 32 dní používání pro jednu zdravou kočku. Před použitím se doporučuje podestýlku promíchat a denně odstraňovat podestýlku z podestýlky a shluky podestýlky. Po cca 32 dnech používání se doporučuje podestýlku úplně vyměnit.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Bentonitový

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Možnost spláchnutí do WC:
Ne
Značka:
BIOKAT'S
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.