Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BEWI DOG Sport 25 kg pro aktivní psy

Značka: BEWI DOG
66781
1610 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 403 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vyrobeno pro psy, kteří potřebují ve stravě více energie a bílkovin

BEWI DOG Sport 25 kg pro aktivní psy - kompletní krmivo pro psy, kteří potřebují více energie a bílkovin k uspokojení svých fyzických nároků. Toto krmivo je založeno na vysoce kvalitních drůbežích bílkovinách a obsahuje přísady z mořských ryb a obilovin. Je bez lepku, takže je vhodný pro psy s intolerancí lepku. BEWI DOG Sport je krmivo určené pro psy, kteří potřebují ve stravě více energie a bílkovin. Složení je založeno na drůbeží bílkovině, která je lehce stravitelná a bohatá na bílkoviny. Krmivo navíc obsahuje rybí moučku z mořských ryb, která poskytuje cenné živiny jako omega-3 a omega-6 kyseliny. Obiloviny obsažené v potravinách poskytují energii a živiny, jako jsou vitamíny a minerály. Krmivo BEWI DOG Sport je bezlepkové, což znamená, že je vhodné pro psy s nesnášenlivostí lepku. Krmivo je bohaté na vitamíny a minerály, které pomáhají posilovat imunitu psa a udržovat dobré zdraví.

< / p>Složení:

drůbeží protein (26 %); kukuřice; ječmen; kukuřičná krupice; moučka z mořských ryb (5 %); drůbeží tuk; rostlinný olej (palmový, kokosový); pivovarské kvasnice, sušené (2,5 %); lusky rohovníku, sušené; sušená řepná dužina bez cukru; hydrolyzovaná kuřecí játra; chlorid sodný; chlorid draselný Analytické složky: hrubý protein 26%, hrubý tuk 16%, vláknina 3%, popel 7,5%, vlhkost 10%, vápník 1,5%, fosfor 0,9%, sodík 0,3% Doplňkové látky (kg): vitamín A 15000, vitamín D3 1500, vitamín E 150 mg, měď 12,5 mg, železo 200 mg, mangan 2,0 mg, selen 0,15 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
25
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BEWI DOG

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Drůbeží
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.