Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BEWI DOG Junior 12,5 kg krmivo s drůbeží pro štěňata

Značka: BEWI DOG
66776
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo je obohaceno o pivovarské kvasnice, které přispívají k udržení zdravé střevní flóry

BEWI DOG Junior je kompletní krmivo pro štěňata do 1 roku věku. Díky obsahu drůbežích bílkovin a mořských ryb je cenným zdrojem bílkovin. Kukuřice, ječmen a rýže dodávají potřebné sacharidy a sušená řepná dužina je zdrojem vlákniny. Krmivo je obohaceno také o pivovarské kvasnice, které pomáhají udržovat zdravou střevní flóru. Všechny ingredience byly vybrány tak, aby poskytovaly štěněti optimální podmínky pro vývoj a zdraví. Krmivo neobsahuje umělá barviva ani příchutě, což je další výhodou pro ty, kteří preferují přírodní produkty. BEWI DOG Junior je perfektní volbou pro majitele štěňat, kteří chtějí svému mazlíčkovi poskytnout ty nejlepší podmínky od samého začátku.

Složení:

drůbeží protein (26,0 %); kukuřice; ječmen; kukuřičná krupice; moučka z mořských ryb (5 %); rýže; drůbeží tuk; rostlinný olej (palmový, kokosový); sušená řepná dužina bez cukru; sušené pivovarské kvasnice (2,5 %); sušené vejce; lusky rohovníku, sušené; hydrolyzovaná kuřecí játra; chlorid sodný; chlorid draselný.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12.5
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
BEWI DOG

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Druh bílkovin:
Drůbeží
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.