Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BENEK Super Corn Cat stelivo kukuřičné zlaté 25 l

Značka: BENEK
65554
487 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 122 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Přírodní, ekologické stelivo pro kočky.

BENEK Super Corn Cat Golden 25 l - biologicky odbouratelné a ekologicky bezpečné stelivo pro kukuřici, které účinně snižuje vynášení z bedny a pohlcuje nepříjemné pachy. Granule vyrobené ze 100% přírodní, obnovitelné suroviny, mají vysokou savost, účinnost a účinnost. Aglomerované hrudky steliva jsou pevně svázány a při vytahování špachtlí z popelnice se nerozpadají. Díky inovativní technologii uzavírání nepříjemných pachů v hrudce zaručuje Benek Corn svěžest a efektivní řešení charakteristické vůně kočičí moči. Benek Corn Cat Golden je stelivo, které zajišťuje čistotu a hygienu pro vašeho mazlíčka i pro životní prostředí. Neobsahuje chemikálie škodlivé pro zvířata a díky svému přírodnímu složení je šetrný k kočičím tlapkám a pokožce. Stelivo je plně biologicky rozložitelné, což znamená, že po použití je možné jej vyhodit do běžného odpadu. Stelivo Benek Corn Cat Golden se velmi snadno používá. Stačí naplnit čistou popelnici asi 5 cm steliva a rovnoměrně rozložit. Denně odstraňujte nečistoty a hrudky a v případě potřeby přidejte další podestýlku. Přibližně po měsíci používání by se měla celá podestýlka vyprázdnit, popelník důkladně omýt a poté naplnit novou podestýlkou.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Kukuřičný

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
15.7
Možnost spláchnutí do WC:
Ano
Objem (ml):
25000
Značka:
BENEK
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.