Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BENEK Super Compact Bentonitové stelivo citrusová svěžest 25 l

Značka: BENEK
58287
583 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 146 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Podestýlka Super Benek Compact Citrus Freshness je perfektním řešením pro vaši kočku.

Podestýlka Super Benek Compact Citrus Freshness je perfektním řešením pro vaši kočku. Bentonitový štěrk se vyznačuje jemnými granulemi, které účinně a rychle absorbují tekutiny a vytvářejí malé a kompaktní hrudky. Stelivo pro kočky navíc díky speciálně vybrané jemnozrnné frakci a technologii déletrvající vůně pohlcuje nepříjemné pachy a deodorizuje prostředí a zanechává příjemnou citrusovou vůni. Stelivo Super Benek Compact je bezprašné a minerální, vyrobené z nejkvalitnějšího bentonitu. Přípravek je obohacen o vonnou kompozici přijatelnou pro kočky, což znamená, že toaleta vaší kočky bude vždy svěží a čistá. Pro použití steliva naplňte kočičí záchod vrstvou asi 5 cm a použitou část odstraňte a mezery vyplňte čerstvým substrátem. Vlastnosti: jemné granule, pohlcuje nepříjemné pachy, deodoruje prostředí, složení vůně přijatelné pro kočky.

Složení:

Granulovaný bentonit, uhličitan sodný, kompozice citrusové vůně.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Bentonitový

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
25
Možnost spláchnutí do WC:
Ne
Objem (ml):
5000
Značka:
BENEK
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.