Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

BENEK kondicionér Super Beno profesionální na dlouhé vlasy 250 ml

Značka: BENEK
12640
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Profesionální kondicionér pro péči o dlouhosrsté psy

Hledáte profesionální kondicionér pro péči o jemnou srst vašeho dlouhosrstého psa? Máme pro vás dokonalé řešení! CERTECH Kondicionér pro dlouhou srst PROFESSIONAL 250 ml byl speciálně připraven pro plemena s dlouhou a hedvábnou srstí, která vyžadují speciální péči. Použité aktivní látky, jako je proteinový hydrolyzát a glycerin, zajišťují správné promaštění a hydrataci vlasů, díky nimž jsou jemné a lesklé. Výtažky z okurky a lnu obsažené v kondicionéru vlasy regenerují, usnadňují rozčesávání a vyhlazují jejich strukturu a zároveň zabraňují vzniku statické elektřiny. Kondicionér má neutrální pH pro zvířata, což znamená, že nedráždí pokožku vašeho mazlíčka. Díky kondicionéru bude váš pes vypadat a cítit se skvěle. Jeho srst bude zdravá, hebká a lesklá a vy si užijete nádherný výhled na vašeho mazlíčka.

Složení:

Aqua, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Ceteareth-20, Behenamidopropyl Dimethylamin, Polyquaternium - 22, Kyselina mléčná, Glycerin, extrakt ze semen Linum Usitatissimum, extrakt cucumis Dativus, parfém, fenoxyethanol, ethylhexylglycerin, panthenol, DMDM hydantoin, hydrolyzované hedvábí, PEG-90M, disodná sůl EDTA, linalool, limonen.

Otázky a odpovědi (FAQ)
Druh:
Kondicionér

Parametry

Značka:
BENEK
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.